PLASTSTOLE.DK

MØBLER TIL KIRKER - SKOLER - KONFERENCE - KANTINE - KONTORER - INSTITUTIONER & CAFÉ


derfor.png
Hos Lüthje Trading findes et større udvalg af stole og borde. Vi forhandler Ana stole og Lifetime plastborde og klapstole. Der findes også et større udvalg af klapstole - plaststole  og stabelstole på websiden. Se også Ana stol. Vores udvalg af klapborde er stort. Vi har klapborde i plast, træ, runde og rektangulære i mange størrelser. Hvis du på vores webside finder et klapbord du kan bruge, så skal vi nok gøre vores bedste til, at du også kan bruge et tilbud fra os.
Stabelstole - Vi har et kæmpe udvalg i stabelstole og vi har også nogle der kan stable op til 45 stk. i højden. Til disse stabelstole findes der også en trolley til at transportere og opbevare stolene på.
Rundt bord - Se hvad vi kan byde på af runde borde. Vi har dem i plast og træ i mange størrelser. I plast forhandler vi Lifetime og Zown, som begge er lavet i en god kvalitet. Indhent et tilbud på et rundt bord.
Taburet - Websiden indeholder et stort udvalg af taburetter, som er mest beregnet til skolebrug og lignende. Der er taburetter med træstel og metalstel. Der fremvises også vogne til nogle af disse taburetter. Se websiden og find en taburet du synes om.
Runde borde - Hvis du leder efter runde borde, er denne websides indhold, udelukkende runde borde. Bordene findes i plast og træ. Hvis du finder et rundt bord du kan bruge, giver vi gerne et godt tilbud.
Kirkestole - Vi handler også med kirkestole og en af vore favoritter er en Ana stol. På websiden med kirkestole, vil du kunne se nogle meget forskellige fremsvisninger af Ana stole
Ana stole -Her kan du finde den populære Ana stol, som er solgt i Danmark og i hele Skandinavien i tusindevis. Disse Ana stole er billige og har en rigtig god siddekomfort.
Klapstol - Her er et større udvalg af gode robuste klapstole. Du vil nok kunne finde en klapstol, som er brugbar. Disse klapstole vi forhandler, er specielt gode til brug i skoler, festsale, kirker, forsamlingshuse m.m. Indhent et godt tilbud på en klapstol fra os.
Konferencestol - Konferencestole fås i adskillige udgaver og denne webside bekræfter dette. Gå ind på websiden og hvis du finder en konferencestol du kan bruge, giver vi også gerne et godt tilbud.
Klapstole - Her ser du vores klapstole præsenteret på en detaljeret måde. Disse klapstole er beregnet til hårdt og daglig brug, som f.eks til skoler, forsamlingshuse, festsale m.m. Indhent et tilbud på en klapstol hos os, vi har gode priser.
Stabelstol - Her findes mange gode stabelstole, som stabler godt. find din stabelstol der.
Siden vise et større udvalg af stole som er beregnet til skolebrug.

PLASTSTOLE.DK

Åmoseparken 240
6710 Esbjerg V
Telefon: 75155006/20472110
Mail: luthje@plaststole.dk
Copyright © Luthje Trading 2015 - Website udviklet af Convert IT